Rechtermuisklik werd uitgeschakeld voor deze website.
logo

De Lockdown Albums

Terwijl de mooie grote industrieën tijdens de corona-jaren ver buiten bereik lagen, ontdekte ik - een beetje tegen mijn verwachtingen in - dat sommige van onze eigen Vlaamse huisjes en boerderijtjes vaak toch nog leuke bezoekjes opleverden. Ik bundel er enkele in deze post. Laten we dit de huisjes-en-boerderijtjesfase noemen...

Dat de hele corona-gekte een zware impact heeft gehad op ons dagelijks leven, hoeft al lang geen betoog meer. Eén van de neveneffecten was de onmogelijkheid - of ten minste de zware beperkingen - inzake reizen naar het buitenland. Een gepland tripje naar Italië viel in het water en een terugkeer naar Tsjernobyl moest noodgedwongen ook op de lange baan geschoven worden. Extreme maatregelen in Frankrijk maakten een bezoek daar ook quasi onmogelijk.

Dan maar een reeks kleine bezoekjes in eigen land. Een hele rits huisjes en boerderijtjes, die ik lang, zij het ver onderaan mijn to do lijstje had staan, kwamen daardoor dan uiteindelijk toch in het vizier. In sommige gevallen was ik er sneller weer buiten dan dat ik er binnen was en deed ik niet eens de moeite om mijn camera uit te pakken. Maar ik moet bekennen: sommigen hebben me aangenaam verrast!

Een kleine bloemlezing:

(beweeg even met je muis over de afbeelding om de naam en een korte omschrijving te zien; klik op de afbeelding om het volledige album te bekijken)

Reacties zijn uitgeschakeld.