Rechtermuisklik werd uitgeschakeld voor deze website.
logo

Urban Relics in de pers!

Het moest er ooit van komen... Het stond in de sterren geschreven en nu is het eindelijk zover: Urban Relics is doorgebroken in de pers! Driewerf hoera!

(insert wink smiley here)

Oké, het is dan (nog) wel geen nationale pers, maar toch... Enkele maanden geleden werd ik gecontacteerd door iemand van de geschiedkundige kring van Aalter. Men had op het wereldwijde web mijn foto's van het kasteel van Poeke aangetroffen en aangezien er een artikel over Poeke in de pijplijn zat, kreeg ik de vraag of eventueel een van mijn foto's mocht gebruikt worden. Het artikel verscheen op 1 oktober jongstleden in ‘Erfgoed Aalter’, een tijdschrift voor heemkunde en geschiedenis dat door meer dan 600 lezers wordt gelezen.

Het werd een mooi artikel. Interessant ook voor wie zich een beetje voor geschiedenis interesseert. Ik was me eerder niet bewust van de betekenis van de beelden in de inkomhal van het kasteel. Door dit artikel heb ik weer wat bijgeleerd. En ik ben stiekem toch ook wel een beetje trots dat men één van mijn foto's heeft gebruikt om het artikel te stofferen.

Hier het artikel in kwestie in pdf-formaat: 2e jaargang - nr.3-2020-pagina's-8-10

Neem ook eens een kijkje op de website van Erfgoed Aalter. De èchte fans kunnen zich daar abonneren op de papieren versie van het tijdschrift. :-)

Reacties zijn uitgeschakeld.